Aktuális pályázatok


Az alábbiakban aktuális pályázatokat találja.

A mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése VP2-4.1.4-16

A jelen felhívás célja a mezőgazdasági termelés biztonsága és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodása érdekében a vízvisszatartás, a vízkészleteinkkel való fenntartható gazdálkodás, takarékos öntözési technológiák elterjesztése, a klímaváltozásnak ellenálló termelési módszerek és fenntartható területhasználat biztosítása, a felszíni és felszín alatti víztestek mennyiségi szempontból jó állapotba hozásához és/vagy a jó állapotuk megőrzéséhez szükséges intézkedések támogatása.

Csoóri Sándor Alap CSSP-2022

A Program célja a hazai magyar és nemzetiségi, valamint a határon túli magyar néptánc-, népzenei együttesek és népdalkörök, tárgyalkotó népművészeti alkotóközösségek tudásátadásának elősegítése, szakmai munkájának fejlesztése, a közösségek megerősítése.

Az öntözési közösségek együttműködésének támogatása VP5-16.5.2-21

Felhívás célja önkéntes együttműködések, öntözési közösségek létrejöttének ösztönzése, illetve működésük támogatása annak érdekében, hogy tevékenységükkel az öntözéses gazdálkodást hatékonyan megszervezzék.

Energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása kkv-k részére GINOP-4.1.5-22

Vállalkozások épületei hőtechnikai adottságainak javítása (szigetelés, nyílászáró-csere), nem termelési célú fűtési, hűtési és használati meleg víz rendszereinek korszerűsítése, világítási rendszerek korszerűsítése.

Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja – Lovas létesítmények fejlesztése VP6-6.4.1.1-22

Jelen felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével.

Innovatív tanulási környezet kialakítása és komplex tehetségsegítő programok megvalósítása NTP-INNOV-22

Új kezdeményezésű vagy már hagyományokkal rendelkező, legalább 60 órás, tanórán kívüli matematikai; élmény-, felfedezés- vagy alkotásközpontú, komplex tehetséggondozó program megvalósítása, amelynek eredményeként tárgyiasult alkotás jön létre.

A speciális fejlesztést célzó programok támogatása NTP-SPEC-22

A különösen tehetséges gyermekek komplex, teljes körű tehetségfejlesztését biztosító foglalkozás- vagy programsorozatok megvalósítása.

Magyar Falu Vállalkozás újraindítási Program GINOP-Plusz -1.2.2-22

Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program GINOP Plusz-1.2.2-22.