Pályázati hírek


Pályázatírás

Szolgáltatások - Pályázatírás

Eddigi tevékenységem során számos hazai és európai uniós forrás lehívásában vettem részt, ezek több mint 90%-a nyertes volt. A 2014-2020-as Európai Uniós tervezési ciklusban elsősorban TOP, EFOP, VEKOP és VP operatív programokhoz kapcsolódó projektek generálását és a pályázati dokumentációk összeállítását végeztem el.

Turisztikai terméktervezés

Szolgáltatások - Turisztikai terméktervezés

Alapvető célom, hogy a környezetileg fenntartható termékfejlesztési megoldások elterjesztésének támogatásával segítsem a turizmus környezeti hatásainak mérséklését. Eddigi tevékenységem során elsősorban a klímavédelmi célokat teljesítő, illetve a közösségi jellegű turisztikai tevékenységek kutatására, ezzel kapcsolatban konkrét terméktervezési és -fejlesztési javaslatok kidolgozására fókuszáltam. Stratégiai tervezési feladataim során több, „zöld” jellegű, a helyi viszonyokra építő termékfejlesztési elképzelést javasoltam, illetve építettem be a települési szintű…

Kutatások

Szolgáltatások - Kutatások

2019-ben Ph.D. fokozatot szereztem a Pécsi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Iskolájában. Eddigi tevékenységem során számos, a turizmus- és a társadalomföldrajz témaköréhez köthető publikáció megírásában vettem részt.

Projektmenedzsment

Szolgáltatások - Projektmenedzsment

Vállalkozásom működése alatt számos nyertes projekt nyomon követését, irányításával kapcsolatos feladatait láttam el, és látom el jelenleg is. A menedzsment tevékenység ellátása kapcsán alapelvem, hogy az a projekt megkezdésétől a projekt fenntartási időszakának végéig tart, az árajánlat minden esetben tartalmazza a fenntartási időszakban releváns fenntarthatósági jelentések elkészítését is, ezek elkészítése kapcsán Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

Stratégiai tervezés

Szolgáltatások - Pályázatírás

A pályázati források igénybevételének számos esetben előfeltétele bizonyos stratégiai jellegű dokumentumok megléte, ám ettől függetlenül is érdemes a település/vállalkozás/szervezet útját, stratégiai céljait közép- és hosszú távon kijelölni, amely miatt szükség lehet, akár kötelezően előírt stratégiai és koncepcionális jellegű dokumentumok elkészítésére vagy azok felülvizsgálatára.

Projektértékelés

Szolgáltatások - Projektértékelés

Eddigi tevékenységem során számos projektötlet és pályázati anyag értékelésében, minőségbiztosításában vettem részt, így hazai és Európai Uniós pályázati dokumentációk ellenőrzése, határon túli turisztikai projektek értékelése és minőségbiztosítása stb. Vállalkozói munkám alatt vállalom az alábbi feladatok ellátását: Hazai és Európai Uniós pályázati konstrukciókra beadásra tervezett pályázati dokumentációk értékelése, minőségbiztosítása Európai Uniós Operatív Programok értékelésében, minőségbiztosításában való részvétel Hazai és határon túli…